Nyheder

Billeder fra Natteravnene i Køge opdateret 30. aug

Kig dig lidt omkring, se vores billeder på http://www.valloe.org/galleri.htm og kontakt os hvis du har spørgsmål.

Natteravnene fra Sisimiut er på gaden igen...

Den lokale forening af Natteravne i Sisimiut i Grønland har ligget lidt stille i sommerperioden, men er nu at se i de gule jakker i gaderne.

Ny sekretariatschef til Natteravnene...

Pr. 1. december 2014 overtager Dan Taxbøl stillingen som sekretariatschef i Natteravnenes Landssekretariat som hører til under Fonden for Socialt Ansvar og indgår i Center for Socialt Ansvar.

Lars Løkke Rasmussen blev Natteravn for en aften..

Den 12. november fik Natteravnene i Hals-Aalborg besøg af tidligere statsminister og formand for partiet Venstre Lars Lykke Rasmussen. Lars havde selv ønsket at komme rundt på en tur med Natteravnene i Aalborgs gader, da han alligevel var på besøg i byen i andet ærinde. Turen startede ved Park Hotel og gik op ad Boulevarden, af Bispensgade mod Vesterbro og forsatte hen forbi Jomfru Anne Gade, for til sidst at slutte af på Park Hotel igen.

Gentoftes Natteravne fortolket i kunstværk...

Frivilligcenter Gentofte arrangerede over sommeren 2014 projekt ”Social gadekunst” hvor 13 frivillige foreninger blev koblet sammen med ligeså mange kunstnere, der hver skulle illustrere en af de frivillige foreningers arbejde.

Natteravnene er kommet til Ballerup...

På en Stiftende generalforsamling den 18. november blev Natteravnene i Ballerup etableret som forening nr. 271

Arriva Danmark støtter igen Natteravnene...

I år har Arriva besluttet, at de medarbejdere, der ønsker at støtte en frivillig organisation i stedet for at få en julegave, kan støtte Natteravnene.

Foreningernes Dag afholdt i Nuuk...

Som der efterhånden er tradition for, var Natteravnene fra Nuuk også repræsenteret ved Foreningernes Dag i år i Inussivik.

Natteravnene på Langeland har haft travlt...

Natteravnene Langeland havde for nylig en stand ved Bagenkop Musik og Kulturdage, hvor de besøgende kunne få et bolche og en sludder om det lokale arbejde, samt melde sig til en uforpligtende prøvevandring.

Skøn J-dag med mange glade unge mennesker...

Traditionen tro var der, da J-Dag i fredags blev fejret, samarbejde mellem Natteravnene og Carlsberg/Tuborg i hele landet, med budskabet ”Drik med respekt” – Læs mere om samarbejdet her.